Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u wie er toegang heeft tot – bepaalde delen van – uw gebouw. U creëert veiligheid voor uw medewerkers en beschermt vertrouwelijke informatie of processen. Het systeem registreert wie er het pand binnenkomt of verlaat en in welke ruimte personen zich bevinden. U kunt er zelfs voor kiezen om toegangstijden te koppelen aan de verificatiepassen van uw medewerkers. Ook het aanmaken van een tijdelijke pas voor bezoekers behoort tot de mogelijkheden.

Een toegangscontrolesysteem is eenvoudig te combineren met een inbraakinstallatie. Door te kiezen voor een systeem wat beide beveiligingsfuncties integreert, voorkomt u veel ongewenste situaties. Zowel met badge als kaart, maar ook met fingerprint (vingerafdruk) kunnen uw systemen uitgerust zijn. Zo kan u er zeker van zijn dat er nooit een ongeoorloofd persoon toegang heeft tot uw privézones.

Bij Domotric helpen wij u graag met de keuze en installatie van de best passende toegangscontrole systemen voor uw bedrijf. Neem daarom zeker eens contact met ons op. Dat kan onder meer via de contactpagina van deze website.

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29