Toegangscontrole

Vaak zonder dat ze het weten, verliezen ondernemers jaarlijks een substantieel bedrag aan diefstal en verduistering binnen hun eigen bedrijf. Door uw interne beveiliging aan te scherpen met een toegangscontrolesysteem haalt u dat bedrag terug.

Met een toegangscontrolesysteem verkleint u de kans op diefstal tijdens werktijd. Ook beschermt u uw medewerkers en hun bezittingen. Met dit systeem beheert u uw voorraden en magazijn en hebt u zicht op in- en uitgaande personen.

 

Controle en veiligheid

Het toegangscontrolesysteem registreert de aanwezigheid van uw medewerkers. U kunt achterhalen wie er welke ruimte heeft bezocht, wanneer en hoe lang. Bovendien kunt u bepalen tot welke ruimtes uw medewerkers of bezoekers toegang hebben. Buitenstaanders kunnen onmogelijk naar binnen glippen: dit vergroot de veiligheid van u en uw klanten.

 

Externe beveiliging met alarmsysteem

Een alarmsysteem is een voor inbrekers en criminelen zeer afschrikkende vorm van toegangscontrole. Bij daadwerkelijke inbraak zorgt het alarm ervoor dat ze vrijwel direct vertrekken. Hierdoor is de kans op buit en schade klein. Wanneer u wel in het pand aanwezig bent, wordt u gewaarschuwd en kunt u een ongewenste confrontatie voorkomen.

Domotric helpt u graag het beste toegangscontrolesysteem voor uw pand te kiezen en te installeren. Wil u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden te bespreken? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website!

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29