Hekken

Voor het automatisch openen van hekken bent u ook bij Domotric aan het goede adres. Wij maken gebruik van de geavanceerde systemen van Gi.Bi.Di. Wij vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van dit topmerk. Hieronder vindt u een aantal modellen die wij van Gi.Bi.Di aanbieden en installeren.

 

Art 3000

Deze knikarm is uitermate geschikt voor bijzonder brede hekken. Dit is een onomkeerbare, elektromechanische opener, geschikt voor draaihekken met een maximale kolomafmeting van 100cm bij 100cm.

 

BL 230

Deze opener is een elektromechanisch systeem met solide structuur om grote vleugels te automatiseren. Het garandeert een perfecte sluiting, zelfs tot 2.5 meter per vleugel, en dit zonder gebruik van elektrische vergrendeling. Het manueel ontgrendelingssysteem, standaard uitgerust met een gepersonaliseerde euro cilinder, is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen.

 

Top

De TOP reeks is geschikt voor alle type installaties, residentieel en intensief gebruik, voor vleugels tot 6m. Het gestroomlijnd ontwerp met zijn geruisloze werking maakt deze opener geschikt voor elk soort draaihek. Het vacuüm hydraulische systeem zorgt ervoor dat er geen condensatie wordt gevormd door de warmteverschillen zodat de hydraulische efficiëntie van de openers zelfs na jaren blijft gegarandeerd.

Het nieuwe gamma van de serie TOP is ontwikkeld om te voldoen aan alle eisen van installatie, van residentieel tot zeer intensief gebruik, voor enkele of dubbel draaihekken tot 6 m vleugelbreedte.

 

Floor 810

FLOOR is de opener die ondergronds wordt geplaatst zodat het esthetisch aspect van het hek wordt behouden. Het is een uniek model dat toelaat een hek te openen tot 170°. De openings- en sluitingskracht zijn apart regelbaar. Deze ondergrondse hydraulische opener is natuurlijk het neusje van de zalm. Met dit systeem komt uw hekwerk volledig tot zijn recht.

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29