Elektriciteit voor nieuwbouwwerken

Bij Domotric bent u aan het goede adres voor de aanleg van de volledige elektriciteitsinstallatie in uw nieuwbouwwoning. 

U mag daarbij een gedetailleerde offerte verwachten, gegarandeerd zonder meerkosten. Op basis van uw bouwplannen voeren wij een lichtstudie uit. Hierdoor bezorgen wij u de ideale sfeer die perfect aansluit bij uw verbouwingen. Wij kunnen u advies geven over wat mogelijk is in uw woning. Welke schakelaars, welke groepen, dimmers of niet, afstandsbediening, automatisering, belichting, rolluiken, enz...

 

Garanties

Elke installatie wordt gekeurd door een erkend keuringsorganisme, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. U krijgt dan 10 jaar garantie op de installatie. In het geval er achteraf bij de keuring van de elektriciteit problemen zouden opduiken, dan wordt dit uiteraard op onze kosten aangepast. De nieuwe keuring wordt dan eveneens door ons vergoed.

Deze keuring op de elektriciteit heeft als bijkomend voordeel dat u korting krijgt op uw brandverzekering. Indien u ooit slachtoffer wordt van een brand, dan zal de verzekering gegarandeerd gemakkelijker uw schade vergoeden.

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29