Doe het zelf pakketten

Steekt u graag zelf de handen uit de mouwen, en kan er bij u van twee linkerhanden geen sprake zijn? Dan is het misschien wel een slim idee om zelf uw elektriciteitsvoorzieningen te leggen. Zo kan u aan uw eigen tempo werken, en zelf uw deadlines kiezen. Bovendien bespaart u zowat de helft op de eventuele kosten van een elektricien.
 
Het enige wat u moet doen om die besparingen te realiseren, is het slijpwerk, de plaatsing van alle kabels en inbouwdozen, en de aansluitingen zelf uitvoeren. Allerlei zaken waar u heus geen elektriciteitscursus voor moet gestudeerd hebben.

Wat doen wij dan? Wij zorgen ervoor dat u goed geadviseerd wordt voor u aan de slag moet. Bovendien stellen wij het legplan op en leveren wij u alle nodige materialen. Ook bekabelen wij de zekeringkast voor u. Tot slot zorgen we er zeker voor dat alles in orde is, door nog een laatste keer langs te komen voor een uitgebreide controle na de werken.

Voor meer informatie over onze doe-het-zelfpakketten, of een bestelling, kan u steeds terecht op de contactpagina van deze website.

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29