Databekleding

Domotric is eveneens gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van uw databekabeling voor lokale netwerken voor data, telefonie, video en controlesignalen.

In een modern kantoor behoort deze databekabeling tot de standaardinstallaties. Het is een strategisch onderdeel van uw netwerkinfrastructuur. Tele- en datacommunicatie spelen hierbij een steeds grotere rol. Een goed gestructureerde databekabeling en een correcte aansluiting van de infrastructuur (switches, access points, routers, VOIP gateways, telefooncentrales, ...) zijn heel belangrijk om een goede werking op lange termijn te garanderen.

Bij het kiezen van de databekabeling, connectoren en netwerkinfrastructuur werken wij enkel met de beste materialen van gereputeerde fabrikanten. Wij voeren uw databekabeling uit in Cat 5, Cat 6 of Cat 7.

Omdat de technologie van datanetwerken aan zeer snelle evoluties onderhevig is, zorgen wij voortdurend voor opleiding en bijscholing van onze werknemers. Wij beschikken bovendien over moderne meettoestellen en gereedschappen om uw databekabeling op een professionele manier te realiseren.

Contacteer ons gerust via de contactpagina van deze website voor meer informatie of voor een gepersonaliseerde, gratis offerte.

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29