Beveiliging: beter voorkomen dan genezen

Domotric biedt u als erkende beveiligingsonderneming de juiste oplossing om al dat wat u dierbaar is te beschermen. In overleg met ons kan u kiezen uit verschillende systemen en beschermingsniveaus waarbij de klemtoon wordt gelegd op die aspecten die voor u het belangrijkste zijn. Het multifunctionele bediendeel is uw communicatiemiddel voor comfort, bij een crisissituatie of een snelle en geruststellende hulpactie van de buitenwereld.

 

Plaatsing beveiligingsinstallaties

Bent u als particulier of ondernemer op zoek naar het geschikt beveiligingssysteem voor uw woon-of werkomgeving (camerabewaking, brandalarm, inbraakalarm, inbraakbeveiliging)? Bij Domotric kunt u aanbellen voor assistentie. Wij zijn erkend installateur van beveiligingsinstallaties en geven ook graag het nodige advies mee in uw keuze voor het juiste systeem.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte voor de installatie van alarminstallaties. Aarzel ook niet ons te vragen om meer informatie. Een geïnformeerde keuze is zelden een foute keuze!

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29