Automatisatie

Komen en gaan wanneer u wil. Zorgeloos in alle vrijheid en veiligheid, garagepoorten en hekken automatisch openen en sluiten met slechts een enkele beweging: die luxe kan u verkrijgen via Domotric.

Daarom hebben wij gekozen voor Gi.Bi.Di. Gi.Bi.Di continental ontwerpt en produceert reeds meer dan 30 jaar poortopeners. Een compleet gamma van poortopeners om hekken, garages en slagbomen in volledige vrijheid te openen en dit zowel voor industrie als particulier gebruik. Waarin we Gi.Bi.Di sterk waarderen is hoe ze zich toespitsen op de markt en hoe ze de technische en commerciële know-how van een grote groep weten te gebruiken. De realisatie en productie van kwaliteitspoortopeners is steeds het hoofddoel van Gi.Bi.Di.

Toekomen, uitstappen en het verkeer blokkeren, zoeken naar sleutels, uw hek openen, terug instappen, binnenrijden, opnieuw uitstappen, uw hek sluiten. En dit alles dan eventueel nog in het gevaarlijke duister of de pletsende regen! Met Domotric en de poortopeners van Gi.Bi.Di behoort dit alles voorgoed tot het verleden.

Geïnteresseerd in onze poortopeners? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website, en dan zoeken we samen met u naar het beste model!

Contacteer Ons

DOMOTRIC
Vekestraat 29 Unit A1
1910 - Kampenhout
BELGIË

Contacteer ons!
016 67 00 29